Student met liefde voor dieren

Designer Dog is opgericht door een eenentwintigjarige studente met een liefde voor dieren. Danielle streeft naar de beste kwaliteit voor uw viervoeter, test de banden uitvoerig en staat open voor uw (nieuwe) ideeën. 

Handgemaakt in Nederland

Alle Designer Dog  producten worden met de hand gemaakt. Hierdoor kunnen wij een perfect passende halsband leveren die aan al uw eisen voldoet! Afwijkende maat? Speciale leersoort? Andere specifieke eisen die u niet in onze webwinkel terugziet? Stuur dan even een mail of whats-app bericht en ik maak het graag voor u in orde!

Speciaal voor uw hond ontworpen

Halsbanden die zowel praktisch, draagbaar als fashionable zijn. Geen enkele hond is hetzelfde en om deze reden verdient ook iedere hond zijn of haar unieke halsband.Samen met u kom ik tot de perfecte samenstelling van leersoort, breedte, kleur en eventuele sierdrukkers zodat de halsband perfect bij uw hond past. 


Wist u dat verschillende BN'er honden onze producten dragen?

Zo zijn onder andere tv-persoonlijkheid Monique Noël, voetballer Daley Blind en zijn verloofde Candy Rae Fleur, maar andere voetballers bekend van Ajax fan van onze producten!